Fostul internaţional Gheorghe Popescu consideră că transferul lui Nicolae Stanciu la Al-Ahli este îndreptăţit având în vedere că jucătorul va avea un salariu de trei milioane de euro anual.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Mă surprind reacţiile negative la adresa lui Stanciu, mie mi se pare o decizie normală dacă salariul este de 3 milioane de euro, nu ştiu cine ar fi rezistat să fac acest pas dintre cei care îl critică. Noi trebuie să ne asigurăm restul vieţii până la 36-37 de ani. Mie mi se pare nedrept să îl critici că a ales să se ducă pe un salariu de 3 milioane de euro. Preşedintele FRF nu a jucat fotbal şi de aia nu înţelege, eu care am jucat fotbal mă pot pune în pielea lui. Eu cred că pentru el personal este o decizie bună din punct de vedere financiar. Că l-am fi vrut la Bayern Munchen sau Barcelona e ok, dar se pare că trebuie să mai aşteptăm până când va ajunge un jucător acolo”, a declarat Popescu la Arena Naţională.

Mijlocaşul Nicolae Stanciu va juca la formaţia Al-Ahli, a anunţat, luni seară, clubul saudit, precizând că românul va semna un contract pe trei sezoane şi jumătate.

"Nicolae Stanciu a semnat un precontract cu Al-Ahli. Internaţionalul român va semna un contract valabil trei ani şi jumătate şi va efectua vizita medicală la Jeddah în următoarele două zile", a fost mesajul publicat pe contul de Twitter al clubului.

În vârstă de 25 de ani, Stanciu a jucat la Sparta Praga din ianuarie 2018, când a semnat un contract până în 2021.

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.