Postul de televiziune Pro TV va lansa pe 25 februarie serialul „Vlad”, variantă modernă a poveştii contelui de Monte Cristo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această producţie a fost coordonată de regizorul Jesus del Cerro. Filmările au durat 6 luni, în ţară şi străinătate, iar distribuţia este formată din 140 de actori.

Din distribuţie fac parte Adrian Nartea, Olimpia Melinte, Emilian Oprea şi Andrei Aradits.

„Oricine se poate regăsi în serial: oricine a iubit, a fost trădat, a reuşit, a fost bogat şi sărac, oricine crede că există o a doua şansă. Este o poveste de care noi toţi avem nevoie, să ne deconectăm, sa ne regăsim şi, de ce nu, să ne motivăm", a transmis Adrian Nartea, actorul care interpretează rolul Vlad, într-un comunicat.

Serialul spune povestea lui Adrian, care în urma înscenării unui jaf ajunge la închisoare, evadează şi îşi schimbă identitatea devenind Vlad, un bărbat sigur pe el, bogat şi dornic de răzbunare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.