Warner Bros. a anunţat că viitorul film al lui Christopher Nolan, cunoscut pentru regia producţiei "Dunkirk", va fi lansat pe 17 iulie 2020, potrivit Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Detalii despre noul proiect nu au fost dezvăluite încă. Studioul a descris proiectul drept "un film-eveniment", potrivit The Hollywood Reporter.  

Cel mai recent film al lui Nolan, drama "Dunkirk" din 2017, i-a adus prima nominalizare pentru un Oscar la categoria "cel mai bun regizor". Pelicula a primit în total opt nominalizări la premiile Academiei. 

În cifre, lansarea celor 10 filme ale lui Nolan, care au avut încasări totale de aproape 5 miliarde de dolari la nivel mondial, au primit 34 de nominalizări la premiile Academiei Americane de Film şi au câştigat zece statuete. 

Warner Bros. a distribuit fiecare film al lui Nolan încă de la "Insomnia" din 2002, continuând cu "The Prestige" şi "Interstellar", "Batman Begins", "Inception", "The Dark Knight", "The Dark Knight Rises" şi "Dunkirk". 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.