Poliţiştii constănţeni au folosit armamentul din dotare pentru prinderea unui şofer care nu a oprit la semnalul oamenilor legii. Bărbatul nu avea permis de conducere, iar maşina pe care o conducea era radiată din 2017.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Constanţa, în noaptea de vineri spre sâmbătă, un bărbat în vârstă de 25 de ani a condus un autoturism pe DN 3, în localitatea Adamclisi. La un moment dat, poliţiştii rutieri constănţeni i-au făcut semnal regulamentar de oprire, dar acesta nu s-a conformat.

Oamenii legii au pornit în urmărirea şoferului, iar la un moment dat au tras un foc de avertisment în plan vertical. În cele din urmă, bărbatul a fost prins.

Poliţiştii au stabilit că autoturismul respectiv era radiat din 2017, iar bărbatul nu avea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule. Pe numele conducătorului auto a fost întocmit dosar penal.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.