Avionul cu care premierul Viorica Dăncilă a revenit în ţară de la Bruxelles a aterizat de urgenţă la Sibiu, decizia aparţinând pilotului aeronavei. Deocamdată, reprezentanţii Guvernului nu au explicat care a fost motivul acestei decizii, Dăncilă continându-şi drumul către Bucureşti cu maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În cursul serii de 24.01.2019, un zbor charter care avea la bord premierul României aterizat la Sibiu. Decizia de aterizare la Sibiu a fost luată de comandantul aeronavei”, au transmis, vineri, reprezentanţii Aeroportului Sibiu.

Este vorba despre avionul cu care prim-ministrul României a revenit în ţară de la Bruxelles. Viorica Dăncilă şi-a continuat drumul către Bucureşti cu o maşină a Serviciului de Pază şi Protecţie.

Până la ora transmiterii acestei ştiri, reprezentanţii Guvernului nu au explicat motivele pentru care s-a impus aterizarea de urgenţă la Sibiu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.