Retras din activitate la mijlocul lunii trecute, Alexandru Tudor, a fost cooptat pe lista observatorilor de arbitri care oficiază în Liga I, anunţă Federaţia Română de Fotbal.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În precedenta şedinţă a Comisiei Centrale a Arbitrilor, s-a aprobat ca pe lista observatorilor Vasile Bratu să îl înlocuiască pe George Ionescu, retras la vârsta de 70 de ani, iar Alexandru Tudor să fie şi el cooptat. Decizia a fost validată de Comitetul de Urgenţă al FRF, în data de 23 ianuarie 2019.

Alexandru Tudor, 47 de ani, a acceptat, de asemenea, propunerea de a se alătura colaboratorilor CCA, urmând a lucra îndeaproape cu vicepreşedintele Alexandru Deaconu.

Tudor, arbitrul român cu cele mai multe meciuri conduse în Liga 1 (382), şi-a încheiat cariera la centru odată cu partida Concordia Chiajna – Politehnica Iaşi 3-6, din 14 decembrie 2018.

Alexandru Tudor a participat împreună cu toţi observatorii la seminarul organizat de Comisia Centrală a Arbitrilor la Centrul Naţional de Fotbal Mogoşoaia, în perioada 24-25 ianuarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.