Două piese înregistrate de River Phoenix şi trupa lui, Aleka’s Attic, vor fi lansate după 25 de ani de la moartea actorului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Înregistrările vor fi parte a unui EP ce va include o piesă cântată de Rain Phoenix, una dintre surorile lui, în colaborare cu Michael Stipe (R.E.M.), prieten al familiei. Lansarea va fi pe 14 februarie.

„Este greu de crezut că au trecut 25 de ani. M-a făcut să mă gândesc la construcţia timpului, cum îl creăm pentru a da sens lucrurilor. Un sfert de secol are greutate şi m-am simţit obligată să îl împărtăşesc pe River, muzicianul, cu lumea”, a spus Rain Phoenix într-un comunicat citat de Variety.

Cele două piese cu River Phoenix solist sunt „Where I’d Gone” şi „Scales & Fishnails”. Noua colaborare Rain Phoenix - Michael Stipe, „Time is the Killer”, este descrisă ca „un cântec foarte matur despre natura timpului şi efectele lui asupra dragostei şi durerii”.

Rain Phoenix a fost membră a grupului Aleka’s Attic alături de fratele ei, cu doi ani mai în vârstă, în perioada 1987 - 1993, în care trupa a activat. 

Aleka’s Attic a înregistrat un album, care urma să apară independent, însă materialul nu a fost niciodată lansat oficial. Rain Phoenix scria în decembrie 2018 pe contul ei de Instagram că are planuri în acest sens.

River Phoenix, frate mai mare al actorilor Joaquin Phoenix, Liberty Phoenix şi Summer Phoenix, a murit la vârsta de 23 de ani, pe 31 octombrie 1993, din cauza unei supradoze. Între filmele în care a jucat se numără „Stand by Me” (1986), „Running on Empty” (1988), rol secundar care i-a adus o nominalizare la Oscar, şi „My Own Private Idaho” (1991).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.