Mai multe persoane au fost împuşcate într-o luare de ostatici la sediul unui bănci SunTrust Bank în Sebring, Florida, a anunţat, miercuri, Don Elwell, reprezentant al poliţiei locale, citat de CNN.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Elwell a confirmat că sunt mai multe victime în urma incidentului petrecut, miercuri, la ora locală 12:36, însă nu era clar dacă printre acestea se numără angajaţi ai băncii sau clienţi.

CNN notează că un bărbat a sunat la poliţie şi a anunţat că a tras mai multe focuri de armă în bancă, iar la faţa locului au fost mobilizate numeroase echipaje de poliţie, ambulanţe şi echipe SWAT.

Iniţial, negociatorii au încercat să-l facă pe bărbat să iasă din bancă, fără succes însă. Ulterior, echipe SWAT au intrat în bancă şi au continuat negocierile. În final, suspectul s-a presat echipelor SWAT şi a fost reţinut, a anunţat poliţia.

"Lucrăm cu autorităţile pentru a avea grijă de toţi cei afectaţi. Vom furniza mai multe informaţii cât de curând se va putea", a declarat purtătorul de cuvânt al SunTrust Bank, Sue Mallino.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.