Gadgeturile sunt tot mai intalnite in prezent, iar diversitatea de functii pe care acestea le ofera este una impresionanta. De aceea, aceste device-uri moderne si inovative nu fac parte numai din arsenalul de “jucarii” al tinerilor sau impatimitilor de tehnologie, ci sunt folosite foarte des si de celelalte persoane, avand utilitate si functionalitate aparte in casa, in masina si in multe alte conditii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Date fiind caracteristicile si functiile, un gadget poate fi bateria externa pe care o folosesti sau boxa wireless la care asculti zilnic melodiile preferate. Asadar, in randurile de mai jos vei putea gasi o lista de dispozitive ideale pentru distractie si divertisment din care-ti vei putea alege un gadget in functie de stilul si preferintele tale.

1. Ochelari VR Box Esperanza VX300. Daca esti un impatimit al audiovizualului, acest gadget este alegerea ideala! VR box-ul ofera portabilitate, calitate si o experienta deosebita de fiecare data cand vizionezi continut 3D sau VR. Mai precis, acesti ochelari imita cu exactitate un ecran urias de 100 de inci privit de la o distanta de 3 metri, astfel incat toate detaliile din aplicatiile VR si 3D vor fi impecabile. In pachet vei putea gasi si o telecomanda Bluetooth care te va ajuta sa controlezi functiile telefonului, smart TV-ului, laptop-ului sau oricarui alt dispozitiv inteligent, oferind o accesibilitate deosebita.

2. Lampa LED RGB pentru petreceri. Dupa cum poti observa si din denumire, acest gadget este orientat catre cei care nu se mai satura de petreceri. Lampa LED RGB este potrivita pentru orice party, oferind o multitudine de jocuri de lumini in diverse culori, iar cea mai buna parte este ca poate sincroniza miscarea luminitelor cu ritmul muzicii. Multumita dimensiunilor reduse si al suportului din dotare, acest gadget poate fi pozitionat in orice incapere, pe perete sau chiar pe tavan, singura conditie fiind sa-l poti conecta la o sursa de alimentare cu energie electrica.

3. Telecomanda Bluetooth pentru Telefon. Daca esti pasionat de gaming, atunci acest gadget este exact dispozitivul de care ai nevoie atunci cand nu te afli in fata monitorului de acasa. Acest joystick ergonomic poate fi conectat la orice smartphone ce foloseste un sistem de operare Android, iOS sau Windows, astfel incat vei avea un control total asupra comenzilor oricarui joc de care te bucuri pe telefonul tau. In plus, poti folosi joystick-ul si impreuna cu TV box-urile Android, calculatoarele cu Windows sau chiar consola Playstation.

4. Boxa portabila Bluetooth Stereo cu LED-uri multicolore. Aceasta boxa wireless este un gadget muzical perfect pentru orice seara de weekend petrecuta impreuna cu prietenii. Primul argument in acest sens este aspectul inedit al acestei boxe portabile, in special sistemul LED multicolor care va insufleti fiecare party cu ajutorul celor 5 jocuri de lumini disponibile. In plus, cele doua difuzoare de cate 5W vor asigura atat volum, cat si calitate foarte buna a continutului audio difuzat. Mai mult, poti asculta muzica si de pe cardul microSD, astfel incat nu va fi nevoie sa conectezi telefonul de fiecare data.

5. Bec E27 multicolor Wifi. Daca pui pret pe atmosfera din casa ta atunci cand organizezi o petrecere, o seara de film sau o dupa-amiaza de relaxare, atunci acest bec WiFi este gadgetul pe care trebuie sa il ai! Este foarte util si deosebit de simplu de folosit: trebuie sa descarci aplicatia gratuita pe telefonul tau si vei avea “la varful degetului” nenumarate optiuni ale culorii si intensitatii luminoase.

Daca aceste dispozitive “iti fac cu ochiul” sau vrei sa gasesti un gadget performant dintr-o alta categorie, intra pe GadgetWorld.ro si profita de campania de reduceri de inceput de an!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.