Actorii, regizorii şi producătorii s-au declarat "uluiţi", "onoraţi şi "recunoscători" să fie nominalizaţi la premiile Academiei Americane de Film, care vor fi acordate pe 24 februarie, la Hollywood, potrivit Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ei au reacţionat prin intermediul comunciatelor de presă, convorbirilor telefonice sau al reţelelor de socializare cu privire la nominalizările anunţate marţi de Academie. 

Glenn Close, nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din "The Wife":

"Tot ceea ce a avut de-a face cu acest film a fost o bucurie totală. Bjorn Runge este un mare regizor! Jonathan Pryce este un partener care te inspiră. Sunt atât de mândră să fiu într-un mic film care are atâta rezonanţă pentru atât de mulţi oameni". 

Bradley Cooper, nominalizat la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul din "A Star is Born":

"Toţi cei care au lucrat la acest film şi-au asumat un risc - în speranţa că în acest fel oamenii se vor conecta şi vor simţi ceva profund şi personal - aşa cum filmele mă fac să simt de când eram copil. Când am primit această oportunitate, am ştiut că trebuie să risc tot pentru că s-ar putea să nu mai am altă şansă (...). Sunt atât de recunoscător Academiei". 

Yalitza Aparicio, nominalizată la categoria "cea mai bună actriţă" pentru rolul din filmul "Roma":

"De la primul telefon pentru casting şi până în dimineaţa asta, călătoria cu "Roma" mea a fost extraordinară. Ca fiică a unui muncitor şi ca femeie indigenă, sunt mândră că acest film îi va ajuta pe cei care se simţeau invizibili. "Sunt atât de impresionată şi onorată. Mulţumesc". 

Alfonso Cuaron, nominalizat la categoria "cel mai bun regizor" pentru filmul "Roma":

"Mulţumesc Academiei pentru că a introdus "Roma" în aceste categorii. Este recunoscător că un film alb şi negru despre viaţa în Mexic este celebrat în toată lumea. Trăim un moment minunat în cinematografie, unde diversitatea este îmbrăţişată de public". 

Willem Dafoe, nominalizat la categoria "cel mai bun actor" pentru rolul din "At Eternity’s Gate":

"Sunt copleşit de această nominalizare. Să-l joc pe Vincent van Gogh în filmul lui Julian Schnabel, "At Eternity's Gate" a fost un cadou. Realizarea m-a transformat atât de mult şi colaborarea mea cu Julian atât de completă şi apropiată încât uneori părea că suntem aceeaşi persoană. Împart această onoare cu el". 

Amy Adams, nominalizată la categoria rol secundar pentru rolul din "Vice":

"Mulţumesc foarte mult Academiei pentru această recunoaştere. Este o onoare să fiu nominalizată pentru un film la care mi-a plăcut să lucrez. Sunt recunoscătoare lui Adam (McKay) pentru că a scris un scenariu atât de bogat şi pentru că a creat un mediu atât de plăcut de lucru". 

Emma Stone, nominalizată pentru rolul secundar din filmul "The Favourite":

"Lucrând la "The Favourite" alături de strălucitele mele prietene Olivia Colman, Rachel Weisz şi întreaga distribuţie a fost incredibil. Am fost recunoscătoare în fiecare zi şi sunt onorată de această nominalizare". 

Yorgos Lanthimos, nominalizat la categoria "cel mai bun regizor" pentru "The Favourite":

"Aş vrea să mulţumesc Academiei pentru că a onorat "Te favourite" atât de generos astăzi. M-am simţit un pic ca un străin privind înăuntru, sunt impresionat de nominalizări"

Richard E. Grant, nominalizat pentru rolul secundar din filmul "Can You Ever Forgive Me?":

"Pentru un băiat crescut în Swaziland, cea mai mică ţară din emisfera sudică, să devii un actor pare un vis imposibil, să nu mai vorbim de nominalizare la Oscar. Literalmente plutesc!"

Sam Rockwell, nominalizat pentru rolul secundar din "Vice":

"Sunt cu adevărat onorat să fiu recunoscut de Academiei din nou. Este atât de special şi de important să faci parte din "Vice" şi sunt încântat pentru Adam (McKay), Christian (Bale), Amy (Adams) şi Hank (Corwin), la fel ca şi pentru toată distribuţia şi echipa". 

Mahershala Ali, nominalizat pentru rolul secundar din filmul "Green Book":

"Aş vrea să mulţumesc Academiei pentru recunoaşterea muncii mele alături de performanţele colegilor mei nominalizaţi..."

Adam McKay, nominalizat la categoriile "cel mai bun regizor, producător, scenarist" pentru "Vice":

''Cele mai sincere mulţumiri Academiei pentru recunoaşterea incredibilei noastre distribuţii şi echipe, care a lucrat fără odihnă la acest film a cărui poveste se desfăşoară pe o perioadă de cinci decenii. Sunt încântat, uluit şi emoţionat!''. 

Pawel Pawlikowski, nominalizat la categoria "cel mai bun regizor" pentru "Cold War":

"Este o onoare incredibilă să fiu inclus în acest grup de cineaşti şi sunt atât de recunoscător Academiei. Să prezint publicului din lumea întreagă acest film foarte personal în ultimul an a fost o călătorie de neuitat".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.