Portughezul Diogo Salomao va pleca de la Dinamo, conducerea grupării bucureştene urmând să se înţeleagă cu unul dintre cele două cluburi interesate de el, a anunţat Mircea Rednic într-o conferinţă de presă susţinută în Antalya, precizând că intenţionează să aducă alţi patru jucători.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Avem acordul a doi jucători, un fundaş central şi un fundaş dreapta, care azi vor ajunge la Bucureşti pentru a semna. Îmi mai doresc încă un fundaş central, i-au fost prezentate condiţiile şi va semna. Şi s-ar putea încă unul sau doi jucători, un atacant sau unul care poate să joace şi atacant şi al doilea atacant. Şi în partea stângă şi partea dreaptă să avem concurenţă, pentru că mai mult ca sigur Salomao va pleca. Nu pot să vă spun unde va pleca, dar există interes. În primul rând cluburile trebuie să se aranjeze şi jucătorul să fie mulţumit de contract. Are două oferte. Nu ştiu dacă e din Arabia, întrebaţi-l pe el. E greu să obţii ceea ce îţi doreşti, jucătorul vrea să plece, nu pentur că are salariu mare dar şi dorinţa lui de a pleca. Şi eu îl înţeleg, are o vârstă. Filozofia noastră legată de contracte este mai mică decât la începutul campionatului. Şi eu trebuie să mă adaptez, să găsesc jucători care acceptă condiţiile noastre. Din vară lucrurile vor fi altfel, vor creşte şi contractele jucătorilor care au venit”, a declarat antrenorul dinamovist.

Mijlocaşul portughez Diogo Salomao, 30 de ani, a ajuns la Dinamo în 2017, când a fost transferat de la Mallorca. În cariera sa a mai evoluat la echipe precum Deportivo La Coruna sau Sporting Lisabona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.