Cântăreaţa americană Ariana Grande este acuzată de rapperii Princess Nokia, Soulja Boy şi 2 Chainz că le-a copiat munca pentru melodia „7 Rings”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Princess Nokia susţine că Grande a copiat pasaje din piesa ei „Mine”, inclusă pe mixtape-ul „1992”.

„Vă sună cunoscut? Pentru că mie îmi sună foarte cunoscut. Doamne!”, şi-a întrebat Princess Nokia fanii.

Ariana Grande a lansat piesa „7 Rings” săptămâna trecută”, iar după semnalele venite din partea Princess Nokia, rapperii Soulja Boy şi 2 Chainz au făcut aceleaşi acuzaţii.

Soulja Boy a fost direct. El a spus că Grande, în vârstă de 25 de ani, i-a furat piesa„ Pretty Boy Swag”. El a comentat unei postări pe Twitter făcută de Grande, în care cântăreaţa le mulţumea prietenilor care au ajutat-o să scrie şi să facă videoclipul „7 Rings”: „Creditează-mă. Punct”.

„Eşti o hoaţă”, i-a mai scris Soulja Boy, care l-a acuzat în trecut şi pe Drake că i-a furat stilul muzical.

De cealaltă parte, MC 2 Chainz a remarcat asemănări vizuale între videoclipul „7 Rings” şi cel a piesei lui „Door Swangin”.

Ariana Grande a făcut, în weekend, şi o remarcă deplasată legat de părul ei, stârnind nemulţumiri şi fiind considerată cu tentă rasistă.

Născută pe 26 iunie 1993, în Florida, Ariana Grande a debutat ca actriţă în musicalul „13”, pe Broadway. A devenit cunoscut la nivel internaţional în 2013, cu melodia „The  Way”, inclusă pe primul ei album, „Yours Truly”, lansat în acelaşi an. În 2014, Ariana Grande a primit premiul categoriei „Breakthrough Artist of the Year” al Music Business Association, în semn de recunoaştere a performanţei artistei pe durata anului 2013.

De atunci a mai lansat trei albume de studio. Anul acesta, în august, a apărut „Sweetener”, iar pentru iarna aceasta este anunţat „Thank U, Next”.

Trei dintre albumele ei au ocupat primul loc în Billboard 200, iar în afară de muzică ea s-a implicat în numeroase acte de caritate. A primit 4 nominalizări la premiile Grammy şi a avut 8 piese în clasamentul Billboard Hot 100.

Ariana Grande a primit în decembrie 2018 titlul de Femeia Anului 2018, la gala Billboard Women in Music.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.