Un avion al companiei Blue Air cu 109 pasageri la bord, care venea de la Larnaca şi se îndrepta către Bucureşti a solicitat aterizare de urgenţă pe Aeroportul Mihai Kogălniceanu din judeţul Constanţa, aeronava reuşind să aterizeze în condiţii de siguranţă. Aeronava, care ar fi avut probleme la flapsuri, îşi continuă drumul spre Capitală

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului Mihail Kogălniceanu, o aeronavă a companiei Blue Air, cu 109 pasageri şi 6 membri ai echipajului a solicitat aterizarea de urgenţă pe aeroportul din judeţul Constanţa din cauza unor probleme tehnice.

Avionul a reuşit să aterizeze în condiţii de siguranţă, fără a se înregistra vreo problemă.

Cincisprezece  pasageri aflaţi în aeronava Blue Air au anunţat că vor să rămână Constanţa, ceilalţi urmând să-şi continue drumul spre Bucureşti la bordul avionului.

Potrivit reprezentanţilor Aeroportului internaţional Mihail Kogălniceanu, aterizarea s-a produs după ce comandantul aeronavei a detectat o problemă la flapsuri, care ar fi fost blocate.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.