Jucătoarea rusă Maria Şarapova, eliminată duminică în optimi la Australian Open, a fost huiduită de public în timpul meciului cu Ashleigh Barty, după o pauză lungă de vestiar, relatează presa australiană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit news.com.au, Şarapova a cerut pauză de vestiar la finalul setului doi, pe care îl pierduse cu 1-6. “A ieşit de pe teren şi a plecat la toaletă. A fost plecată ceva timp şi când în sfârşit a revenit pe teren a fost întâmpinată cu huiduieli de publicul de pe Rod Laver Arena. Şarapova a fost huiduită de unele segmente ale publicului, deşi pauza de vestiar este regulamentară, şi în momentul în care şi-a luat locul pentru primul punct al setului decisiv”, se arată pe site-ul news.com.au.

Maria Şarapova a refuzat să comenteze faptul că a fost huiduită. Întrebată despre reacţia publicului, ea a spus: “Ce vreţi să vă răspund la această întrebare?”. După ce jurnaliştii au insistat cu acest subiect, ea a reacţionat: “Cred că este o întrebare prostească”.

Unii fani consideră că Şarapova a cerut pauză de vestiar din motive tactice, pentru a rupe continuitatea jocului bun al lui Barty. “Şi dacă a fost astfel, nu a funcţionat”, remarcă site-ul australian.

Maria Şarapova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 30, a fost învinsă de australianca Ashleigh Barty, locul 15 WTA şi cap de serie numărul 15, cu scorul de 4-6, 6-1, 6-4.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.