Fata în vârstă de 14 ani, care a murit vineri după amiază în judeţul Constanţa, anchetatorii bănuind că tatăl ei i-ar fi injectat o substanţă necunoscută, a decedat după ce a fost strânsă de gât de acesta..

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Conform anchetatorilor, necropsia efectuată în cazul fetei în vârstă de 14 ani din Săcele care a fost găsită moartă vineri după amiază, în propria locuinţă, a arătat că decesul a survenit asfixierei mecanice, cel mai probabil fiind strânsă de gât de tatăl ei. Apoi, bărbatul a vrut să îşi pună capăt zilelor, ingerând o substanţă necunoscută.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri după amiază, poliţiştii au  fost sesizaţi cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele. Din primele informaţii ale anchetatorilor, un bărbat în vârstă de 47 de ani ar fi agresat-o pe fiica sa, în vârstă de 14 ani şi a ucis-o.

Iniţial, anchetatorii au luat în calcul varianta ca fata să fi murit după ce i-ar fi fost injectată o substanţă necunoscută.

Bărbatul se află în continuare internat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Cazul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.