O fată în vârstă de 14 ani şi-a pierdut viaţa, vineri după-amiază, după ce tatăl ei a agresat-o şi i-ar fi injectat cu o seringă o substanţă necunoscută. Bărbatul a încercat apoi să se sinucidă, fiind dus în stare gravă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, vineri după-amiază, poliţiştii au  fost sesizaţi cu privire la un eveniment petrecut pe raza comunei Săcele.

Din primele informaţii ale anchetatorilor, un bărbat, în vârstă de 47 de ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, în vârstă de 14 ani, şi i-ar fi injectat, cel mai probabil cu o seringă, o substanţă, care ar fi dus la decesul wi.

Apoi, bărbatul ar fi încercat să se sinucidă, tot prin injectare cu o substanţă necunoscută. El a fost transportat în stare gravă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru a stabili împrejurările exacte în care s-au petrecut faptele.


.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.