Thrillerele „Glass”, cu James McAvoy, Bruce Willis şi Samuel L. Jackson, şi „Casa pe care Jack a construit-o”, cu Matt Dillon, se numără între cele cinci filme care au premiera vineri în cinematografele româneşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de M. Night Shyamalan, „Glass” spune povestea lui David Dunn (Willis) care se foloseşte de abilităţile supranaturale pentru a da de urma lui Kevin Wendell Crumb (McAvoy), care are 24 de personalităţi.

„Casa pe care Jack a construit-o/ The House that Jack Built” este cel mai nou film al lui Lars von Trier. Lungmetrajul este nerecomandat persoanelor cu vârste sub 18 ani. Filmul, din distribuţia căruia face parte şi Uma Thurman, urmăreşte, pe parcursul a 12 ani, povestea unul criminal în serie foarte inteligent.

O dramă cu accente de thriller, „Papillon”, are de asemenea premiera vineri în cinematografele româneşti. Cu Charlie Hunnam şi Rami Malek în distribuţie, lungmetrajul regizat de Michael Noer şi scris de Aaron Guzikowski are la bază romanele „Papillon” şi „Banco” ale lui Henri Charrière, dar şi scenariul filmului omonim lansat în 1973, scris de Dalton Trumbo şi Lorenzo Semple Jr.

Două comedii pot fi vizionate pe marile ecrane începând cu acest weekend: „Familie de-a gata/ Instant Family” şi animaţia „Asterix: Secretul poţiunii magice/ Astérix: Le secret de la potion magique”.

„Familie de-a gata” îi are în distribuţie pe Mark Wahlberg şi Rose Byrne. Cei doi formează un cuplu care adoptă trei fraţi. Odată cu această decizie, viaţa lor este transformată complet şi se găsesc de multe ori depăşiţi de situaţie.

După ce se răneşte în timp ce culege vâsc, druidul Panoramix decide că este timpul să asigure viitorul satului său. Acompaniat de Asterix şi Obelix, el porneşte în căutarea unui druid tânăr şi talentat pentru a-i transmite secretul poţiunii magice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.