Ministrul Educaţiei Naţionale, Ecaterina Andronescu, a afirmat vineri, că în bugetul Ministerului Dezvoltării sunt bani pentru achiziţia a 2300 de microbuze cu ajutorul cărora vor fi transportaţi elevii din mediul rural către urban, precizând că la Ministerul Educaţiei Naţionale se va face o analiză pentru a se stabili unde vor fi distribuite acestea.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În bugetul Ministerului Dezvoltării, pentru că acolo sunt toate investiţiile pentru şcolile noastre, sunt bani pentru 2.300 de microbuze. În această perioadă noi analizăm la Ministerul Educaţiei unde vor fi distribuite cele 2.300 de microbuze, cu prioritate acolo unde ele se impun, ca să îi putem aduce pe elevi din mediul rural spre urban şi poate chiar din urban spre şcoală”, a declarat Ecaterina Andronescu, vineri, la Constanţa

Ea a precizat că sumele necesare pentru achiziţia celor 2.300 de microbuze sunt prevăzute în bugetul pentru acest an, care urmează să fie aprobat. Andronescu a menţionat că în timpul acestui an şcolar microbuzele vor fi contractate şi livrate.

Ecaterina Andronescu a participat vineri, la sărbătorirea Centenarului Colegiului Naţional Mihai Eminescu din municipiul Constanţa. Cu acest prilej a fost dezvelită o placă aniversară şi a avut loc un spectacol Centrul Multifuncţional Educativ pentru Tineret “Jean Constantin”, Constanţa.

De asemenea, vineri după amiază, ministrul Educaţiei Naţionale va avea întâlniri cu conducerea Universităţii Ovidius din Constanţa.

 

 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.