Patronul FCSB, Gigi Becali, a declarat, joi, că e încrezător în şansele pe care le are echipa sa în lupta pentru titlu, având mare încredere în noul antrenor, Mihai Teja.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Normal ar fi să-l luăm, sunt 3 puncte, dar nu ppoţi să fii sigur niciodată. Revine şi Pintilii şi am încredere mare în Teja, mişcare, posesie, asta vreau eu. Trebuie să avem mingea, dacă avem posesia suntem în permanenţă periculoşi. I-am luat şi pe Matei şi Stoian, să vedem, Teja are timp în meciurile astea să găsească 11-le ideal”, a spus Becali într-o emisiune la Digisport.

Referitor la atacantul Carlos Fortes, de la Gaz Metan Mediaş, Becali a spus că îl mai aşteaptă maximum două zile să se decidă: “Fortes dacă nu vine, azi, mâine, nu mai vine deloc, pentru că nu mai e timp, vine degeaba. O să vedem acum”.

În ceea ce îl priveşte pe Adrian Stoian, Becali a spus că îi oferă un salariu de 20.000 de euro pe lună.

Oficialul FCSB spune că nu acceptă ca ofertele de jucători de la impresari să le primească prin intermediul Whatsapp: “Mie cine îmi dă mesaj pe Whatsapp îi dau blocaj şi apoi şterg. Ce e asta? Mie nu îmi place cu mesaje, femeile dau mesaje. Eu vorbesc, ce faci bă? Să aud vocea, să simt ce trăiesc. Ce mesaje? Mă dor şi ochii. Şi părintele când îmi trimite mesaje prea lungi nu pot să le citesc. I-am zis, părinte nu mai trimite, că te blochez. Nu mai îmi trimite mie sfinte, că eu lucrurile sfinte le ştiu de la sfinţii părinţi. Îmi trimiţi mie pasaje din Ioan Gură de Aur? Păi eu am cărţile pe masă şi pe noptieră. Cel mai mult de el îmi place. Şi îmi trimiţi mie mesaje, îţi dau block. Sau îmi trimiţi filme cu mesaje catolice, ei nici asta nu ştiu, că sunt catolice”.

Becali a făcut şi o echipă ideală a jucătorilor pe care i-a avut în cei 16 ani de când conduice gruparea “roş-albastră”: Tătăruşanu – Fl. Dumitru, Chiricheş, Rădoi, Latovlevici -  Bourceanu, Pintilii – Stancu, Dică, Man – Thereau.

Dintre jucătorii care l-au refuzat, Becali i-a amintit pe Ioniţă şi pe Gicu Grozav, dar a precizat că Daniel Pancu ar fi vrut să joace la Steaua: “Pancu el vorbeşte aşa, dar el a vrut să vină. După ce a fost mare a vrut să vină el. N-are rost, nu o să recunoască. Ce am vrut să iau din România am luat tot. Ioniţă a refuzat. Am vrut să-l  iau şi a refuzat. Ăsta din stânga de la Dinamo a refuzat în nebunie, Grozav. I-am dat 25.000 de lună. Nu a vrut să vină. Mi-a dat mesaj, mi-a zis mi-e ruşine să vorbesc. Iartă-mă, sunt prea dinamovist, nu vreau să vin. Dacă-mi dă şi jumătate din bani merg la Dinamo. Frumos caracter. S-a dus la Dinamo pe 10.000”.

În ceea ce priveşte procesele pe care le are cu armata în privinţa mărcii Steaua, Becali este optimist: “La cum s-au pronunţat în ultima vreme judecătorii este ca şi cum începe numărătoarea inversă, le voi câştiga toate şi le va pierde armata. Şi nu mai este Dumbravă. Bine, îl punea Coldea. Nu mai este cineva care să intervină la judecător, le e frică”.

Dintre meciurile exponenţiale, Becali a rămas în memorie cu partida cu Valencia, când a fost sunat de către preşedintele de atunci, Traian Băsescu. “Valencia a fost o bucurie pentru că la vremea aia era Băsescu preşedinte. M-a sunat, cred că avea vedenii. Eram şi certat. Era pauză, era 0-0. Zice: Fii atent aici, să fii mândru, ai jucat de la egal la egal cu Valencia. Era o onoare să te sune preşedintele României. Am zis, dar mi-e ruşine că v-am atacat. Lasă, bă, nu fi prost, aşa e în politică. Lasă, le-am uitat alea. M-a sunat după meci: 2-0. A zis, acum veniţi la mine.  Dacă nu era el era retorgradată Steaua”, a mai spus Becali.

Gigi Becali este dispus chiar şi la o împăcare cu suporterii Stelei. “Dacă de exemplu o să vrea suporterii, o să ne împăcăm. Adică să vină la meciuri. Şi dacă zic să jucăm pe Ghencea, unde vor acolo fac. Le-am anulat abonamentele în 2009 pentru că am plătit sute de mii de euro amenzi la UEFA. Pentru mine e bine, nu mai plătesc amenzi, dar nu este atmosfera aia aşa frumoasă. Cea mai frumoasă atmosferă atunci pe zăpadă, cu Villarreal, când s-a anulat meciul. Sau când cântau melodia aia, de la Scooter.

Cel mai mare salariu pe care Becali l-a oferit unui jucător a fost pentru Alexandru Chipciu: “Mirel Rădoi – 25.000 dolari, 30.000 – Chipciu, Rusescu şi atât. Numai Chipciu a avut 30.000. Cea mai mare primă – 150.000 de dolari la fiecare jucător când ne-am calificat prima dată în Liga Campionilor, cu Olăroiu. După aia am scăzut. Am dat vreo două milioane de dolari la vremea aia”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.