Un bărbat este căutat de pompieri şi de reprezentanţi ai Gărzii de Coastă, după ce a căzut de pe o barjă, în Dunăre, în dreptul localităţii Cernavodă. Poliţiştii spun că dispărutul are 53 de ani şi este din Galaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi miercuri, să intervină pentru căutarea unei persoane căzute în Dunăre, de pe o barjă, în zona Cernavodă.

La faţa locului s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Cernavodă cu o barcă, scafandri ISU şi echipaje ale Gărzii de Coastă, care efectuează căutările cu ajutorul unui sonar.

Conform poliţiştilor, bărbatul dispărut are 53 de ani şi este din Galaţi. El se afla pe o barjă, în dreptul localităţii Cernavodă, iar la un moment dat a căzut în Dunăre.

Oamenii legii au precizat că bărbatul purta o geacă bleumarin inscripţionată NAVROM, pantaloni de fâş negri, bocanci negru şi un fes negru.

La ora transmiterii acestei ştiri, căutările sunt în plină desfăşurare.
 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.