Jocul de bingo a fost o modalitate extrem de populara de distractie pentru foarte multi dintre conationalii nostri. A fost o perioada, la granita dintre primele doua decenii ale mileniului, cand gaseai o sala de bingo pe fiecare strada mai importanta din marile orase. Desi multi faceau legatura intre nivelul de trai si ascensiunea jocului de bingo, cel mai probabil acesta era o modalitate de a petrece timpul liber, de a socializa si uneori de a obtine castiguri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Fostul component al echipei nationale de handbal masculin, Vasile Stanga, a fost primul om de afaceri care a deschis o sala de bingo in Romania. Un prieten spaniol, cunoscut pe vremea cand activa la Valencia,  i-a sugerat aceasta afacere, iar Bingo Europa s-a dovedit a fi un mare succes, transferat si in televiziune sub denumirea de Tele Eurobingo. Castigurile in bani si autoturisme obtinute la aceste jocuri televizate au contribuit la popularizarea acestui joc antrenant.

Criza economica a fost cea care a dus la extinctia acestui fenomen. Desi s-a incercat reluarea sa la televiziune, jocul nu a mai avut acelasi impact. In 2017, Senatul Romaniei a adoptat o lege care  prevedea, printre altele, scutiri de taxe si impozite pentru cei care construiesc cazinouri si sali de jocuri de noroc in zone cu potential economic. Cu toate acestea, numarul salilor de bingo s-a redus drastic, putine fiind localitatile in care se mai poate gasi un loc unde se practica.

Dezvoltarea sectorului online a dus la o crestere majora a industriei jocurilor de noroc si implicit, la posibilitatea de a juca bingo in cazinourile online. Un astfel de cazinou este Vlad Cazino, o platforma de jocuri de noroc online operata de Grupul Suedez Kindred. Acest cazino, care luna viitoare va implini un an de la lansare, se doreste a fi unul care sa se plieze pe dorintele jucatorilor romani, pe traditia si obiceiurile acestora. Printre jocurile oferite, la mare cautare sunt si cele 7 camere de bingo, care pe langa distractie, furnizeaza si castiguri bingo demne de luat in seama.

Pe site-ul Vlad Cazino sunt disponibile 4 camere in care se joaca varianta americana cu 75 de bile si 3 camere in care se joaca varianta britanica cu 90 de bile. Biletele au preturi accesibile tuturor. Cel mai mic pret este de 0,2 ron, urmat de 0,4 ron, 0,72 ron, 2 ron, 4 ron. Cei care vor indeplini anumite misiuni vor putea juca si in camera Mansarda, unde vor beneficia de un numar de bilete gratis.

In afara premiilor rezultate din inscrieri, cele 6 camere pun la bataie si jackpot-uri progresive, cel mai mare inregistrandu-se in camera Acvariul, valoarea sa apropiindu-se de 1 milion de ron.

Multi vor spune ca jocul intr-o camera online nu are farmecul unuia dintr-o sala clasica, dar, sunt anumite avantaje:

- joci din intimitatea propriului fotoliu

- nu ai grija taxelor, acestea fiind retinute de organizator

- nu vei rata niciun premiu, acesta fiind revendicat prin soft

In orice situatie, jocul de bingo poate fi o modalitate atractiva de a petrece timpul. Inca de la aparitia sa, in jurul anului 1 500, jocul a atras simpatizanti, dar adevaratul succes l-a cunoscut pe continentul american, acolo unde se bucura de atentie si in zilele noastre, in special in randul doamnelor si al persoanelor in varsta.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.