Pompieri, salvamontişti, dar şi angajaţi ai Primăriei Vulcan din judetul Hunedoara au dus, marţi, unor bătrâni care trăiesc într-un sat izolat de nămeţi, alimente şi alte produse necesare supravieţuirii. Intervenţia s-a făcut cu o autoşenilată cu capacitate de trecere mărită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Hunedoara, intervenţia a avut loc, marţi, în satul Dealu Babii unde trăiesc şapte oameni cu vârste de 70-80 de ani.

"Pompierii şi salvamontiştii petroşăneni şi angajaţii Primăriei Vulcan au reuşit să aducă un strop de bucurie într-o comunitate izolată de nămeţi de un metru în Munţii Retezat. În satul Dealu Babii mai trăiesc şapte oameni, cu vârsta cuprinsă între 70 şi 80 de ani, care sunt legaţi de casa şi pământul unde s-au născut şi au crescut. La iniţiativa prefectului de Hunedoara, Fabius Kiszely, echipele de intervenţie au încărcat în trei autoturisme de teren: pâine, ulei, făină, zahăr şi alte produse necesare supravieţuirii", au transmis reprezentanţii ISU Hunedoara.

Pentru a ajunge până la oamenii din Dealu Babii echipele de intervenţie au folosit o autoşenilată cu capacitate de trecere mărită.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.