Una dintre presupusele victime ale lui R. Kelly a asigurat luni că a fost ameninţată de cântăreţul american şi de echipa sa, după ce l-a acuzat pe star, avocatul ei dezvăluind că o anchetă a fost deschisă la New York, scrie AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentant al curentului R&B în anii 1990, autorul melodiei "I Believe I Can Fly", R. Kelly ţine prima pagină a ziarelor după difuzarea unui documentar care a fost difuzat săptămâna trecută. 

În acest film, "Surviving R. Kelly", mai multe femei îl acuză pe cântăreţ că a întreţinut relaţii sexuale cu tinere de mai puţin de 16 ani pe când era major şi s-a înconjurat de femei pe care le-a transformat în sclave sexuale. 

Luni, Faith Rodgers, care l-a întâlnit pe R. Kelly în martie 2017 după unul dintre concertele sale, pe când avea 19 ani, a afirmat că a fost victima unor "acte de intimidare şi represalii" din partea artistului, după ce l-a acuzat în faţa justiţiei. 

Tânăra, în vârstă de 20 de ani, a sesizat justiţia civilă în mai 2018 pentru a obţine compensaţii din partea lui R. Kelly, acuzându-l că a infectat-o cu herpes genital, o boală cu transmitere sexuală. 

Ea îl învinuieşte pe cântăreţ şi pe echipa sa că au creat o pagină de Facebook pentru a o discredita, publicând fotografii cu ea realizate în cadru privat, a declarat luni, în timpul unei conferinţe de presă, avocata sa, GlorIa Allred, care mai reprezintă alte două presupuse victime ale muzicianului. 

Pagina a fost închisă de reţeaua de socializare la doar câteva ore după ce a fost creată. 

Într-o scrisoare, R. Kelly o ameninţă pe Faith Rodgers că a falsificat rezultatele medicale care atestă că a contactat boala în urma unei relaţii sexuale cu un alt bărbat. 

Mama lui Faith Rodgers a spus că şi ea şi soţul ei au primit ameninţări. 

Luni, Gloria Allred a precizat că trebuie să se întâlnească cu clienta sa şi cu poliţiştii din New York în cadrul unei anchete cu privire la posibile victime ale lui R. Kelly. 

Potrivit mai multor publicaţii locale, R. Kelly este subiectul unei anchete conduse de procurorul comitatului Fulton, de care aparţine oraşul Atlanta, şi unde cântăreţul deţine o proprietate. 

Un procuror din Chicago, oraşul în care trăieşte Kelly, a făcut apel ca orice persoană care a fost abuzată de rapper să vorbească despre asta, astfel încât acuzaţiile să poată fi investigate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.