FC Dinamo Bucureşti şi Royal Antwerp FC au ajuns la acord pentru transferul definitiv al mijlocaşului belgian Reda Jaadi la clubul din Ştefan cel Mare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Format la Standard Liege chiar în perioada în care Mircea Rednic era antrenorul principal al echipei belgiene, Reda Jaadi a mai evoluat în carieră pentru Dessel Sport, Vise, Mechelen şi Royal Antwerp.

Noul jucător al echipei din Ştefan cel Mare a efectuat în această dimineaţă vizita medicală la Institutul Naţional de Medicină Sportivă (INMS) din Capitală şi se va alătura lotului dinamovist în cantonamentul programat în Antalya până în 25 ianuarie.

20 de meciuri a adunat Jaadi pentru Antwerp, sezonul trecut, în prima ligă a campionatului belgian, marcând două goluri.

În prima parte a acestui sezon a evoluat doar în partida Antwerp vs Waasland-Beveren, scor 0-2, în luna decembrie a anului trecut.

24 de ani va împlini Jaadi, luna viitoare, pe 14 februarie.

Internaţional de juniori, Jaadi a jucat pentru reprezentativele U18 şi U17 ale Belgiei. 6 este numărul echipelor din cariera lui Reda Jaadi: Standard Liege, Dessel Sport, Vise, Mechelen, Royal Antwerp şi, de vineri, Dinamo Bucureşti.

"Are ambiţie mare, şut la poartă, eu cred că are posibilitatea să crească la Dinamo. Are capacitate de efort foarte mare, are şi voinţă, plus un egoism pozitiv pentru un jucător de atac. Poate juca şi al doilea vârf, este polivalent", a declarat Ladislau Boloni, antrenor Royal Anwerp.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.