Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker, a declarat, vineri, în cadrul conferinţei de presă comune cu Viorica Dăncilă, că îşi doreşte ca, pe durata Preşedinţiei române, ”problemele şi intrigile interne să înceteze”. ”În momentul în care prezidezi Uniunea Europeană trebuie să uiţi, să pui între paranteze problemele de politică internă”, a declarat Juncker.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Sunt a treia oară în România, de la începutul mandatului meu, şi aş vrea să înceteze problemele şi intrigile interne din România. În momentul în care prezidezi Uniunea Europeană trebuie să uiţi, să pui între paranteze problemele de politică internă şi doamna prim ministru mi-a confirmat că nu va fi umbrită preşedinţia României la Consiliul Uniunii Europene de alte probleme”, a declarat Jean Claude Juncker, în conferinţa de presă de la Palatul Victoria.

Acesta şi-a exprimat încederea în ”capacitatea doamnei prim-ministru de a dirija bine lucrările Consiliului”.

”Ştiu că ţine la idealurile, la ideile europene, deci, Viorica, am încredere în tine să faci ceea ce trebuie pentru ca Europa să poată progresa” a mai spus Juncker.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.