Unele curse aeriene au înregistrat întârzieri de până la 50 de minute pe aeroportul Henri Coandă de lângă Bucureşti, în cursul dimineţii de vineri, din cauza operaţiunilor de degivrare, fără a exista probleme deosebite, a transmis, vineri, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Companiei Naţionale Aeroporturi Bucureşti (CNAB), Valentin Iordache.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ninsorile abundente şi viscolul au produs efecte în unsprezece judeţe ale ţării, potrivit unui bilanţ prezentat, vineri dimineaţă, de către Inspectoratul General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU).

Pe aeroportul Henri Coandă de lângă Bucureşti, au existat, în cursul dimineţii, întârzieri de până la 50 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare.

”Au fost întârzieri de maximum 50 de minute din cauza operaţiunilor de degivrare. Nu au existat probleme deosebite”, a spus Iordache.

Acesta a precizat că, în prezent, nu se mai desfăşoară operaţiuni de degivrare.

Potrivit informaţiilor afişate pe site-ul aeroportului, au înregistrat întârzieri, în cursul dimineţii, curse aeriene operate de companii precum Ryanair, Tarom, Blue Air şi Wizz Air.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.