Ron Meyer, vicepreşedintele NBCUniversal, vrea să îşi vândă casa din Malibu pentru suma record de 125 de milioane de dolari, scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La scurt timp după ce s-a aflat că Meyer va divorţa de Kelly Chapman Meyer după 25 de ani de căsnicie, proprietatea a fost scoasă la vânzare.

Amplasată deasupra Paradise Cove, pe o suprafaţă de 1,2 hectare, proprietatea a fost proiectată special pentru familia Meyer la finalul anilor 1990, de regretatul arhitect Charles Gwathmey. The Wall Street Journal a descris-o drept „un templu al ordinii, structurii şi disciplinei”.

Casa are şase dormitoare, şapte băi, iar proprietatea cuprinde două case pentru oaspeţi şi o piscină. 

Dacă proprietatea va fi vândută la preţul cerut, va deveni cea mai scumpă casă care a aparţinut unei singure familii vândută în regiunea Los Angeles.

Recordul este deţinut acum de o casă construită de Richard Meier pe plaja Carbon din Malibu, care a fost cumpărată în 2018 de mogulul Michael S. Smith de la Peter Morton, cofondator Hard Rock Café, pentru 110 milioane de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.