Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) şi Poliţia Rutieră au decis, joi seară, închiderea sectorului de drum Măicăneşti – Ciorăşti de pe DN 23B, din cauza ninsorilor abundente şi a viscolului care produc vizibilitate redusă. Din aceeaşi cauză a fost închisă circulaţia pe DN 2, între Bogza şi Dumbrăveni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

CNAIR a anunţat că, din cauza ninsorii şi a viscolului ce reduce vizibilitate a fost închisă circulaţia, joi seară, pe DN 2 B, între Măicăneşti – Ciorăşti, dar şi pe DN 2, între Bogza şi Dumbrăveni. 

”Facem apel la conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiţii de iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate”, au transmis oficialii CNAIR.

Potrivit acestora, imediat ce condiţiile meteorologice se vor ameliora, utilajele CNAIR vor interveni pentru curăţarea drumului şi redeschiderea circulaţiei.

Judeţele Buzău, Vrancea, Galaţi, Vaslui, Bacău, Neamţ şi Iaşi se află, până vineri la prânz, sub cod galben de viscol şi ninsori care vor determina depunerea unui strat consistent de zăpadă.

Potrivirt ANM, în cursul nopţii de joi spre vineri şi în dimineaţa zilei de vineri, vor fi ninsori care vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada şi determinând scăderea vizibilităţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.