Clădirea Căminului Cultural din localitatea Fitioneşti, judeţul Vrancea, în care funcţionează Primăria, a fost cuprinsă, joi, de un incendiu puternic, acesta manifestându-se iniţial la acoperiş, care s-a prăbuşit. Angajaţii Primăriei au fost evacuaţi, clădirea fiind distrusă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vrancea, incendiul a fost semnalat în clădirea în care funcţionează Primăria comunei Fitioneşti.

 

Potrivit primarului comunei Fitioneşti, Iordache Cazacu, incendiul este unul de amploare, flăcările au distrus deja acoperişul care se prăbuşeşte la pământ. Angajaţii Primăriei s-au evacuat cu toţii şi nu sunt răniţi, însă toată arhiva Primăriei se află în clădire şi cel mai probabil nu va putea fi recuperat nimic.

"A luat foc Primăria. Toţi oamenii au fost evacuaţi, a ars acoperişul, arde în continuu, e foarte grav, s-a întins tot podul, deja acoperişul a ars şi se prăbuşeşte. Arde tot şi arhivă şi tot, am mai luat noi câte ceva, ce am putut înainte să se extindă, însă nu am putut face prea multe", a declarat primarul comunei Fitioneşti, Iordache Cazacu.

Primarul a adăugat tototdată că pompierii ar fi ajuns cu întârziere la locul incendiului.

"E zăpadă de circa 10-15 centimetri, dar s-a făcut pârtie, nu ştiu de ce au ajuns aşa de greu. La început am acţionat noi cu voluntarii, dar acum acţionează pompierii", a mai spus Cazacu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.