Mijlocaşul echipei Dinamo, Deian Sorescu, a afirmat, joi, că s-a temut să nu fie anunţat de către antrenorul Mircea Rednic că nu este inclus în planurile sale tactice şi că trebuie să plece, având în vedere schimbările majore de jucători pe care tehnicianul le-a făcut în lot.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“La câte plecări au fost am avut puţină teamă, dar sunt aici la vizita medicală, voi pleca cu Dinamo în cantonament şi cred că voi rămâne”, a spus Sorescu la sediul INSM, unde a efectuat vizita medicală.

Jucătorul dinamovist spune că necalificarea echipei în play-off-ul Ligii I va însemna o pată pentru toţi fotbaliştii din lotul lui Rednic: “Pe jucătorii care au venit nu am apucat să îi cunosc pe toţi, o să îi cunosc pe parcurs sper să facem o treabă bună şi să vină cu un plus. Am avut un sezon foarte prost, mai sunt cinci etape şi sper să scoatem maximum din ele. Este greu, dar noi jucăm fiecare meci la victorie şi vom încerca să scoată maximum din toate. Chiar ar fi o minune să se califice Dinamo în play-off la ce sezon am avut. Păcat, este o pată proastă pentru noi să joace Dinamo în play-out”.

Portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), fundaşul stânga englez Jordan Mustoe (27 de ani) şi extrema stânga franceză Kevin Krans (25 de ani) sunt jucătorii noi din lotul echipei Dinamo, care a efectuat, joi, vizita medicală, la INMS.

Alături de aceştia au mai fost la INMS portarii Mihai Eşanu şi Ştefan Fara şi jucătorii Naser Aliji, Ioan Filip, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Giani Creţu, Aleksandru Longher, Dan Nistor, Deian Sorescu, Daniel Popa, Marco Ehmann, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore, Simon Zenke.

Au lipsit de la vizita medicală Sergiu Hanca, Ionuţ Şerban, Georgios Katsikas, Ivan Pesici, Vlad Muţiu, Laurenţiu Corbu, Mircea Axente, jucători cu care se negociază rezilierea contractelor şi nu vor pleca în cantonamentul din Antalya.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.