Căpitanul echipei Dinamo, Dan Nistor, dezminte categoric speculaţiile cu privire la o posibilă plecare a sa la rivala FCSB, afirmând că nu este nimic adevărat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Abia trecut anul 2018 şi deja au început să apară fel şi fel de bombe. Din punctul meu de vedere nu este nimic, absolut nimic adevărat. Absolut, nu”, a spus Nistor, la vizita medicală de la INMS.

Jucătorul dinamovist consideră că jucătorii sunt cei care pot scoate echipa din pasa proastă pe care o traversează chiar dacă el crede că doar o minune ar putea duce formaţia lui Mircea Rednic în play-off-ul Ligii I: “Păi în primul rând noi, jucătorii, şi în al doilea rând nea Mircea Rednic ar avea asul în mânecă, ca să spun aşa. Am vorbit foarte puţin cu dânsul, ne-a urat La mulţi ani şi să nu mai facem prostiile pe care le-am făcut anul trecut. Din câte am văzut cred că va fi o reconstrucţie a echipei şi trebuie să fie sinceri şi realişti, dacă vom prinde play-offul va fi o minune pentru că şi dacă faci 15 puncte vor fi 37 şi cred că va fi foarte greu. Eu cred că se va intra în play-off cu 39 de puncte, dar nu se mai poate din păcate”.

În ceea ce priveşte lupta pentru titlul de campioană, Nistor crede că CFR Cluj va câştiga detaşat, FCSB neavând şanse pentru că patronul Gigi Becali se va amesteca la echipă. “Cred că CFR Cluj, atât. Şi cu siguranţă va câştiga cu multe puncte avans, ţinând cont că nu au plecat jucători şi le-a venit un portar, din câte am înţeles. E o echipă solidă cu experienţă. Păi nu ştiţi şi dumneavoastră, domnul Becali se bagă, face, drege. Îl ascultaţi pe dânsul că nu se mai bagă? Sunt banii dânsului în joc”, a mai spus căpitanul “câinilor”.

Dan Nistor nu a apucat să-şi cunoască noii colegi şi spune că din punctul său de vedere Sergiu Hanca se poate înţelege cu conducerea clubului pentru a continua la echipa “alb-roşie”: “Nu am apucat să îi cunosc pe noii colegi, acum i-am văzut prima oară. Pe băiatul blond care este portar astăzi l-am văzut prima oară, ieri nu a fost la antrenament, sperăm să ne ajute. Deocamdată nu au plecat mulţi jucători, sunt la Săftica, se pregătesc separat. Au probleme de rezolvat şi sper să şi le rezolve cum e mai bine pentru ei şi pentru familiile lor. Sper să mai vină jucători şi să începem anul cu bine. Hanca, din câte ştiu, a primit o hârtie de la club pe o anumită sumă, dar nu aş putea să spun eu mai multe. Nu depinde de mine, ci de cei de la club şi de el. Eu cred că după acel eveniment neplăcut care s-a întâmplat la ultimul meci, din această cauză s-au întâmplat aceste lucruri. Dar cred că dacă va avea anumite discuţii cu cei de la club lucrurile vor intra în normal”.

Portarul irlandez Sean McDermott (25 de ani), fundaşul stânga englez Jordan Mustoe (27 de ani) şi extrema stânga franceză Kevin Krans (25 de ani) sunt jucătorii noi din lotul echipei Dinamo, care a efectuat, joi, vizita medicală, la INMS.

Alături de aceştia au mai fost la INMS portarii Mihai Eşanu şi Ştefan Fara şi jucătorii Naser Aliji, Ioan Filip, Diogo Salomao, Tomislav Gomelt, Giani Creţu, Aleksandru Longher, Dan Nistor, Deian Sorescu, Daniel Popa, Marco Ehmann, Gabriel Răducan, Cătălin Măgureanu, Denis Ciobotariu, Ricardo Grigore, Simon Zenke.

Au lipsit de la vizita medicală Sergiu Hanca, Ionuţ Şerban, Georgios Katsikas, Ivan Pesici, Vlad Muţiu, Laurenţiu Corbu, Mircea Axente, jucători cu care se negociază rezilierea contractelor şi nu vor pleca în cantonamentul din Antalya.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.