Vârstnicii de la azilul din Vama, judeţul Suceava, unde marţi a izbucnit un incendiu la acoperiş au fost transportaţi de echipaje SMURD la un alt centru din localitate. Între timp, pompierii decopertează acoperişul pentru a lichida focarele ascunse.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Suceava, în continuare pompierii decopertează acoperişul clădirii azilului pentru vârsnici, pentru lichidarea tuturor focarelor ascunse.
 
 
Totodată, vârstnicii au fost transportaţi de echipajele SMURD la un alt centru din localitatea Vama.
 
 
Un incendiu a izbucnit, marţi, la un azil pentru vârstnici din localitatea Vama, judeţul Suceava.
 
În judeţ a fost activat Planul roşu de intervenţie, la locul incendiului intervenind şase autospeciale de stingere, o autoscară de intervenţie la înălţime, 9 echipaje medicale de prim-ajutor, o unitate de terapie intensivă mobilă şi o ambulanţă pentru victime multiple. De asemenea, sunt mobilizaţi peste 70 de pompieri.

Arderea s-a manifestat doar la nivelul acoperişului, pe o suprafaţă de aproximativ 500-600 de metri pătraţi. Clădirea nu a fost inundată cu fum, nefiind persoane rănite sau expuse la fum.

Aproximativ 60 de persoane au fost evacuate, după izbucnirea focului, aflându-se la parterul clădirii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.