Al treilea sezon "Exatlon" debutează, pe 12 ianuarie, la Kanal D, emisiunea fiind difuzată de sâmbătă până marţi, de la ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sportivi care au adus numeroase medalii României sau pasionaţi de sport vor face spectacol pe traseele din Republica Dominicană şi se vor lăsa descoperiţi de fanii show-ului, atât în competiţia cu rivalii din echipa adversă, cât şi în momentul în care nu mai există Faimoşi şi Războinici, ci doar o singură echipă, luptând sub drapelul României.

Competiţia în meciurile internaţionale va fi cu echipa Exatlon Ungaria.

La capătul acestor încercări se va alege un singur mare câştigător, cel care va primi marele trofeu dar şi premiul de 100.000 de euro.

Andreea Arsine (30 ani) şi Mario Fresh (19 ani)  se numără printre cei 20 de concurenţi care vor ajunge în Republica Dominicană. Cei doi vor face parte din echipa Faimoşilor. Ea este una dintre cele mai de succes atlete din România, practica atletismul de la vârsta de 8 ani şi are în spate 11 ani de performanţe. Născută în Botosani, Andreea Arsine a câştigat de-a lungul timpului numeroase titluri - campioană naţională, internaţională şi balcanică la atletism, a participat şi la Jocurile Olimpice de la Rio din 2016 (la proba 20 km marş).  

"Exatlon chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic şi psihic. Sunt obişnuită să câştig, nu am acceptat de-a lungul vieţii mele locul II sau III, cumva cred că am fost predestinată să câştig, dar ştiu să şi pierd, am învăţat şi asta”, spune Andreea Arsine. 

Mario Fresh este un foarte tânăr cântăreţ, şi, în acelaşi timp, pasionat de sport, fitness în special. Mario Fresh este cunoscut pentru relaţia cu Alexia Eram, fiica Andreei Esca. 

"Sunt un tip competitiv şi îmi doresc să descopar care îmi sunt limitele. În muzică nu am pierdut de multe ori, de aceea  "Exatlon" va fi pentru mine o adevărată provocare. Îmi doresc să rezist în competiţie cât mai mult. Nu sunt un sportiv de performanţă, dar vreau să mă autodepăşesc”, a declarat Mario Fresh.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.