Astra Giurgiu şi-a reluat, duminică, pregătirile, pe stadionul din cartierul 9 Mai al Ploieştiului, antrenorii Costel Enache, Cătălin Munteanu şi Ionuţ Boşneag având la dispoziţie întreg lotul, cu două excepţii, francezul Justin Mengolo, care a reziliat contractul şi va evolua în liga a II-a belgiană, cel mai probabil, şi Dylan Bahamboula, învoit şi el pentru a-şi căuta o altă echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit presei algeriene, Bahamboula va evolua la CS Constantine, campioana Algeriei.

Potrivit site-ului oficial al grupării din Giurgiu, la Astra au fost promovaţi pentru prima parte a pregătirilor, cel puţin, mai mulţi jucători de la echipa secundă, Dragoş Gheorghe (mijlocaş ofensiv născut în anul 1999), Raul Găvîrliţă (atacant, 1999) şi internaţionalul de juniori Radu Chiriac (născut în anul 2000) fiind printre aceştia.

Jucătorii Astrei se vor antrena şi luni pe arena din cartierul de vest din Ploieşti, pentru ca marţi să plece în cantonamentul centralizat din Turcia, găzduit de staţiunea Lara din Antalya, urmând să revină în ţară pe 22 ianuarie, pentru a pregăti primul meci oficial din 2019, cel cu Gaz Metan Mediaş, programat în 1 februarie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.