Poliţiştii de la transporturi au făcut, în perioada 28 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019, controale în peste 420 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 486 de trenuri de călători, fiind depistate zece persoane urmărite şi întocmite 73 de dosare penale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În perioada 28 decembrie 2018 – 4 ianuarie 2019, sub coordonarea Direcţiei de Poliţie Transporturi – I.G.P.R., poliţiştii de la transporturi au acţionat, la nivel naţional, pentru prevenirea şi combaterea faptelor antisociale şi pentru siguranţa transporturilor aeriene, navale şi feroviare.


”Astfel, poliţiştii au efectuat controale în 427 de staţii de cale ferată şi au patrulat în 486 de trenuri de călători. De asemenea, au acţionat pentru combaterea pescuitului şi comerţului ilegal, migraţiei ilegale şi contrabandei. Pe parcursul acţiunilor, au fost depistate 10 persoane date în urmărire naţională sau internaţională, 5 minori lipsiţi de supraveghere şi 3 persoane care aveau nevoie de internare în centre de specialitate”, a anunţat, duminică, Inspectoratul General al Poliţiei Române.

În total, au fost întocmite 73 de dosare penale, în principal pentru săvârşirea infracţiunilor de contrabandă, evaziune fiscală, furt, falsuri şi uzuri de fals, pescuit ilegal şi pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.