Bill Walton, o legendă a baschetului nord-american, a afirmat că fostul preşedinte Barack Obama ar fi un antrenor potrivit pentru echipa UCLA, după ce de la aceasta a fost demis Steve Alford, relatează foxnews.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Walton a făcut această remarcă în timp ce comenta un meci Bruins – Stanford, în urmă cu două zile. “Da… Dar nu cred că va antrena, aşa că…”, a reacţionat partenerul său de comentariu, Dave Pasch. “Tot spui asta, dar de ce? De ce priveşti situaţia negativ? De ce excluzi opţiunea? Cumnatul lui a antrenat. Eu rămân cu varianta Obama, până când el va spune nu”, a afirmat Walton.

Barack Obama este un iubitor al baschetului. În perioada în care a fost preşedintele SUA, a cerut ca terenul de tenis de la Casa Albă să fie adaptat pentru a se putea juca baschet pe el.

Bill Walton, acum în vârstă de 66 de ani, a câştigat de două ori titlul în NCAA şi de două ori în NBA şi face parte din Hall of Fame. De-a lungul carierei, el a obţinut numeroase trofee individuale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.