Focuri de armă au fost trase vineri într-un imobil, în oraşul Koln, în vestul Germaniei, în apropiere de gară, iar un suspect a fost reţinut, scrie presa germană, relatează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Persoanele implicate în incident provin din bande de motociclişti, a anunţat poliţia, relatează Reuters.

O persoană înarmată a fost reţinută în urma focurilor de armă în apropierea gării, un nod feroviar în regiune.

Potrivit ediţiei online a tablodului german Bild, citat de Reuters, focurile de armă au fost trase în exteriorul unei clădiri.

Poliţia nu exclude să existe şi alte persoane înarmate, potrivit site-ului tabloidului.

Poliţia i-a îndemnat pe locuitori, într-un mesaj postat pe Twitter, să nu se apropie de gară şi de Catedrala din Koln, înainte ca unităţi speciale să procedeze la o verificare a clădirii respective.

În urma operaţiunii de verificare a clădirii unde au fost trase focurile de armă, poliţia şi-a încetat căutările pe strada Altenberg, în apropiere de gară.

Alte persoane implicate în incident ar fi reuşit să fugă.

O maşină neagră, la bordul căreia se aflau un bărbat şi o femeie au fost văzuţi părăsind locul incidentului, iar cel puţin încă o persoană a fost văzută fugind pe jos, a anunţat poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.