Kevin Hart a declarat că ia în calcul revenirea în rolul de gazdă a galei Oscar 2019, după ce Ellen DeGeneres a mărturisit că a vorbit cu reprezentanţi ai Academiei Americane de Film pentru a-l susţine în urma controversei care a avut în centru mesaje anti-gay scrise pe Twitter de actor în urmă cu mai mulţi ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kevin Hart a spus, în cadrul emisiunii lui Ellen DeGeneres care va fi difuzată vineri dimineaţă, că ia în calcul revenirea ca gazdă a ceremoniei Oscar, potrivit The Hollywood Reporter.

La începutul lunii decembrie, Hart a anunţat că renunţă la rolul de gazdă a ceremoniei, după ce Academia Americană de Film i-a dat un ulimatum pentru a se scuza pentru mesajele anti-gay.

DeGeneres, care a prezentat la rândul ei gala Oscar de două ori, a dezvăluit că a vorbit la telefon cu reprezentanţi ai Academiei pentru că îşi doreşte ca Hart să prezinte evenimentul. „I-am sunat şi am spus: «Nu ştiu dacă vrea să se întoarcă şi să prezinte, dar care sunt gândurile voastre?». Iar ei au spus ceva de genul:«O, da, vrem ca el să prezinte! Credem că a înţeles greşit sau întreaga situaţie a fost tratată greşit. Poate că ne-am exprimat greşit, dar vrem ca el să prezinte. Orice am putea face, am fi încântaţi. El ar trebui să prezinte”.

Academia nu a făcut niciun comentariu oficial în acest sens.

„După ce voi pleca de aici, îţi promit, voi analiza conversaţia asta. Este o discuţie pe care aveam nevoie să o port. Mă bucur că am avut-o aici şi mă bucur că a fost pe cât de autentică am sperat că va fi”.

În aceeaşi emisiune, DeGeneres a spus: „Ca persoană homosexuală, sunt sensibilă la tot ce s-a întâmplat. Ai explicat deja că nu ai realizat cât de periculoase pot fi acele cuvinte, că ai crescut, te-ai scuzat, te scuzi şi acum. Ai făcut-o. Nu îi lăsa pe acei oameni să câştige - prezintă Oscarurile”.

Ellen DeGeneres şi-a mărturisit orientarea sexuală în 1997, în revista Time şi în show-ul ei de televiziune de la ABC.

Într-un mesaj publicat joi seară pe Twitter, DeGeneres a spus că ediţia cu Hart invitat era iniţial programată să fie difuzată luni, însă a mutat segmentul mai devreme pentru că nu voia să mai aştepte: „Am avut o conversaţie incredibilă şi onestă cu Kevin Hart despre găzduirea galei Oscar. Trebuia să o difuzez luni. Nu vreau să mai aştept, aşa că va fi mâine”.

Odată ce fragmente din emisiune au fost publicate online, DeGeneres a adăugat pe Twitter: „Cred în iertare. În a doua şansă. Şi cred în Kevin Hart. În conversaţie, Kevin Hart a fost autentic şi sunt de partea lui”.

Ea a folosit şi hashtag-ul #OscarsNeedHart.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.