Trei seriale noi vor fi difuzate, începând cu 4 ianuarie, la TV5 Monde, iar noi sezoane ale unor producţii franceze vor avea premiera în primele două luni ale anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din 4 ianuarie, în fiecare vineri, de la ora 22.00, va fi difuzat „Speakerine”, despre o prezentatoarea de televiziune interpretată de Marie Gillain. Acţiunea are loc în Cognacq-Jay, loc legendar pentru televiziunea franceză, de unde a emis primul canal TV francez şi la fel şi TV5 Monde.

Din 7 ianuarie, de luni până vineri, va putea fi urmărit, de la ora 17.00, „Un Si Grand Soleil”. Claire este acuzată de moartea unui prieten din copilărie. Pentru a-şi dovedi nevinovăţia, ea trebuie să dezvăluie secrete din trecut şi, în acelaşi timp, să facă faţă investigaţiilor care o incriminează şi, primei ei iubiri, Julien.

Pe 15 februarie va avea premiera „Anomalia”, care va fi difuzat în fiecare vineri seară, de la ora 22.00. Nourochirurgul Valérie Rossier revine în oraşul natal -  Gruyère (Elveţia). Când începe lucrul într-un spital renumit, încetul cu încetul îşi dă seama că deţine puteri de vindecare.

Serialele „Unite 9” şi „Cain” vor reveni din 8 ianuarie (ora 22.00), respectiv 11 februarie (ora 19.40), cu cel de-al şaselea sezon.

Toate serialele sunt subtitrate în limba română.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.