Darurile de sub brad au fost deja deschise, iar foarte multe doamne si domnisoare au primit de la parteneri, copii sau prieteni lucrurile la care visau. Desi luna decembrie nu s-a terminat inca, se poate face un top al celor mai populare produse ce au fost achizitionate pentru reprezentantele sexului frumos cu ocazia Craciunului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

In general, se spune ca este mai usor sa alegi daruri pentru femei, pentru ca exista o gama mai variata de produse ce pot fi pe placul acestora. De asemenea, tot ele sunt cele care ofera, de-a lungul anului, sugestii discrete sau mai directe in legatura cu lucrurile pe care le-ar placea sa le gaseasca sub brad. Cei dragi lor au fost atenti si au reusit sa le surprinda pe doamne si domnisoare cu daruri atent selectionate, care sa le faca fericite!

Vezi ce au gasit cele mai norocoase femei sub brad

     Accesorii de firma

Majoritatea femeilor isi doresc sa aiba macar un articol de brand, fie ca este vorba despre un portofel, o poseta sau o geanta. Atat calitatea, cat si design-ul special al accesoriilor de firma fac din aceste produse foarte ravnite niste daruri ideale, iar vanzarile inregistrate de comercianti in preajma sarbatorilor au confirmat faptul ca exista multe norocoase care se bucura, in prezent, de cadouri de acest fel. Foarte populare au fost site-urile precum www.addien.ro, de pe care pot fi comandate modele exclusive si originale de accesorii ale celor mai cunoscute brand-uri internationale, ce pun la dispozitia clientilor numeroase oferte avantajoase.

·   Bijuterii din aur ori argint

Magazinele de bijuterii au devenit neincapatoare in zilele de dinaintea Craciunului, iar cozile interminabile sunt dovada clara ca foarte multe femei au gasit sub brad diverse bijuterii si accesorii pretioase. Cele mai populare au fost bratarile ce pot fi decorate cu numeroase charm-uri si talismane, impreuna cu inelele de logodna, cerceii cu pietre scumpe si alte bijuterii cu tematica de sarbatoare (de exemplu, pandantive in forma de fulgi de zapada). Preturile, sunt, intr-adevar, destul de mari, insa ocazia este una speciala, asa ca domnii au ales sa investeasca in cadouri deosebite. In plus, multi comercianti au avut oferte promotionale in aceasta perioada, ca sa atraga cat mai multi clienti.

·   Parfumurile si produsele cosmetice

Un cadou clasic, insa de efect, este reprezentat de parfumul preferat al iubitei sau al sotiei tale. Asa au gandit foarte multi barbati de Craciun, astfel ca, au ales sa achizitioneze produsele favorite ale partenerei, pe care le-au impachetat si le-au asezat sub brad in noaptea de 24 decembrie. Atat magazinele online de cosmetice, cat si cele fizice au inregistrat vanzari incredibile si, la o simpla plimbare intr-un mall din Capitala sau din orasele mari ale tarii, au putut fi observate numeroase persoane ce aveau in mana pungi de la firmele de profil.

Pe langa cele mentionate, doamnele si domnisoarele s-au bucurat si de alte cadouri, precum articole vestimentare, esarfe delicate, decoratiuni superbe si obiecte de arta!

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Conținutul acestui comunicat de presă este în întregime responsabilitatea autorului său. News.ro nu își asumă în niciun fel responsabilitatea pentru acuratețea informațiilor prezentate sau a modului de redactare a comunicatului.