Guvernul se reuneşte, vineri, într-o nouă şedinţă, probabil ultima din acest an, pe ordinea de zi anunţată fiind trecute un proiect de lege şi mai multe proiecte de hotărâri, însă nu şi proiectul bugetului de stat pentru anul 2019.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Şedinţa de Guvern de vineri este programată să înceapă la ora 13.00.

Pe ordinea de zi transmisă de Guvern apare un proiect de lege pentru acceptarea Deciziei Consiliului (EU, Euratom) 2018/994, adoptată la Bruxelles, la 13 iulie 2018, de modificare a Actului privind alegerea membrilor Parlamentului European prin vot universal direct, anexat la Decizia 76/787/CECO, CEE, Euratom a Consiliului din 20 septembrie 2018. 

De asemenea, mai sunt câteva proiecte de hotărâri, între care una vizând inventarul pentru un imobil administrat de Ministerul Afacerilor Interne - Unitatea Militară 0854 Fălticeni, una privind darea în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Dunărea" al judeţului Brăila a unui imobil trecut în proprietatea publică a statului şi una privind trecerea unei construcţii aflate în administrarea Ministerului Afacerilor Interne - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Mihail Grigore Sturza" al judeţului Iaşi, din domeniul public al statului în domeniul privat al acestuia, în vederea scoaterii din funcţiune, casării şi valorificării.

Proiectele de acte normative şi documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor din cadrul şedinţei, menţionează Guvernul.

Proiectul bugetului de stat pentru anul 2019 încă nu a fost adoptat de Guvern pentru a fi trimis Parlamentului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.