Un tânăr de aproximativ 23 de ani este căutat, joi seară, de pompieri şi de poliţiştii de frontieră după ce s-a aruncat în Dunăre de pe podul de la Cernavodă. El se întorcea cu familia de la munte, a cerut să se oprească maşina, s-a dat jos din autoturism şi a sărit în apă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină, joi seara, în localitatea Cernavodă, după ce o persoană a sărit de pe pod în Dunăre.

Acolo s-au deplasat autospeciale şi o barcă, iar apoi în zonă au ajuns şi scafandri. De asemenea, căutările sunt făcute şi de o ambarcaţiune a Gărzii de Coastă.

Conform primelor informaţii, un tânăr de aproximativ 23 de ani se întoarcea cu familia de la munte, iar la un moment dat a cerut să fie oprită maşina pentru nevoi fiziologice. El s-a dat jos din autoturism şi a sărit în Dunăre de pe pod, fără vreo explicaţie, familia sa fiind cea care a alertat autorităţile.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.