Preşedintele SUA, Donald Trump, şi prima doamnă, Melania Trump, au primit telefoane în Ajun, la Casa Albă, de la copii nerăbdători să afle unde se află Moş Crăciun în ziua în care oferă daruri, potrivit The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Într-o conversaţie, Trump l-a întrebat pe Coleman, în vârstă de 7 ani: "Încă mai crezi în Moş Crăciun?". Preşedintele a ascultat un moment şi a adăugat: "Pentru că la 7 ani, eşti la limită, nu-i aşa?". Răspunsul lui Coleman nu a fost clar. 

Trump a ascultat din nou şi a chicotit înainte de a spune: "Păi, doar te distrezi".  

Preşedintele i-a spus unui alt interlocutor că Moş Crăciun este în Sahara. Câteva minute mai târziu, a anunţat că Moş Crăciun este departe, în Maroc, dar că va ajunge acasă la cel care sună în dimineaţa de Crăciun. 

Celelalte apeluri s-au desfăşurat fără incidente, cu urări călduroase din partea soţilor Trump către cei care au sunat. 

"Sper ca dorinţele tale să se împlinească", i-a spus Melania Trump unui copil.

Trump a scris pe Twitter mai târziu că a-i ajuta pe copii să-l depisteze pe Moş Crăciun "a devenit una dintre tradiţiile favorite" ale lui. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.