Fotomodelul german Heidi Klum, în vârstă de 45 de ani, s-a logodit cu chitaristul trupei Tokio Hotel Tom Kaulitz, în vârstă de 29 de ani, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jurata de la "America's Got Talent" şi-a anunţat luni logodna cu muzicianul pe contul de Instagram. 

"Am spus da!", a scris Klum alături de o fotografie alb şi negru în care apar cei doi îmbrăţişaţi şi în care se vede şi inelul de logodnă primit de fotomodel. 

Heidi Klum are patru copii - fetele Lou, în vârstă de 9 ani, şi Leni, de 14 ani, şi fiii Johan, 12 ani, şi Henry, în vârstă de 13 ani. Supermod, copiii şi Kaulitz au petrecut recent o parte din weekend la Disneyland, în Anaheim, Calif. 

Klum a mai fost căsătorită cu cântăreţul Seal, de care s-a despărţit în 2012. Înainte, ea a fost căsătorită cu Flavio Briatore, directorul echipei de Formula 1 Renault. Ea a devenit cunoscută la nivel mondial ca top-model, dar şi ca actriţă, femeie de afaceri, designer şi producătoare de televiziune.

Tom Kaulitz a fost căsătorit până anul acesta cu Ria Sommerfeld. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.