Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au participat, marţi, la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu. ”Vă doresc tuturor Crăciun fericit, cu linişte şi pace”, a transmis şeful statului, înainte de intrarea în lăcaşul de cult. La ieşire, Klaus Iohannis a spus acelaşi mesaj, dar şi urarea ”La mulţi ani”. În plus, şeful statului a dat mâna cu mai multe persoane care s-au strâns în Piaţa Mare din Sibiu şi l-au aplaudat. Familia prezidenţială a transmis urări inclusiv în limba engleză unor turişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Preşedintele Klaus Iohannis şi soţia sa, Carmen, au ajuns, marţi, la slujba de Crăciun de la Biserica Romano-Catolică "Sfânta Treime" din Sibiu.

Maşina i-a lăsat în Piaţa Huet, în spatele bisericii, iar cei doi au făcut câţiva paşi până în Piaţa Mare, pentru a intra pe uşa principală a bisericii.

”Sărbători fericite! Vă doresc tuturor Crăciun fericit, cu linişte şi pace”, a spus şeful statului, înainte de a intra în biserică.

La rândul ei, Carmen Iohannis a spus ”Crăciun fericit”, jurnaliştilor care i-au aşteptat.

La ieşirea din biserică, şeful statului a fost aplaudat de mai multe persoane care s-au strâns în zona centrală a municipiului Sibiu. 

”Crăciun fericit vă doresc cu linişte şi pace în case. La mulţi ani!”, a spus şeful statului, după care a dat mâna cu mai multe persoane. 

Printre cei care au vrut să-i transmită urări a fost un bărbat din Israel. Klaus Iohannis a dat mâna cu el şi i-a urat ”Sărbător fericite” în limba engleză. 

”La mulţi ani, să fiţi sănătos”, i-a spus o femeie, în timp ce altcineva i-a strigat ”Multă putere”. 

În drum spre maşină, cuplul prezidenţial a primit urări în limba engleză de la un grup de turiste, aceştia răspunzând. 

Şeful statului a anunţat anterior că-şi va petrece atât Crăciunul, cât şi Revelionul la Sibiu, între cele două momente fiind la Bucureşti.

Şi duminică, soţii Iohannis au participat la slujbă.


 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.