Lungmetrajul "Aquaman", o producţie Warner Bros. Pictures, cu Jason Momoa în centrul unei aventuri epice cu efecte vizuale care reconstruiesc imperiul subacvatic al celor şapte mări, a debutat pe primul loc în box office-ul nord-american, generând încasări de 67,4 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Din distribuţie mai fac parte Amber Heard, Willem Dafoe, Nicole Kidman, Patrick Wilson. James Wan regizează filmul după un scenariu semnat de David Leslie Johnson-McGoldrick şi Will Beall, după o poveste scrisă de Geoff Johns, James Wan şi Will Beall, inspirată din personajele DC, "Aquaman" a fost creat de Paul Norris şi Mort Weisinger.

Un alt debut în clasamentul nord-american este muzicalul "Mary Poppins Return" (Buena Vista), cu Emily Blunt, Lin-Manuel Miranda, Emily Mortimer, Ben Whishaw, Julie Walters, Colin Firth, Meryl Streep, Dick Van Dyke, Angela Lansbury în rolurile principale. Filmul, regizat de Rob Marshall, a intrat în top pe poziţia a doua cu încasări de 22,2 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com. 

Filmul ştiinţifico-fantastic "Bumblebee" (Paramount), regizat de Travis Knight, cu Hailee Steinfeld, John Cena în rolurile principale, a debutat de poziţia a treia în clasament, generând încasări de 21 de milioane de dolari. 

Filmul de animaţie "Spider-Man: Into the Spider-Verse" (Sony) a coborât pe poziţia a patra în al doilea weekend de la lansare, având încasări de 16,7 milioane de dolari. 

Lungmetrajul "The Mule" (Warner Bros.), scris şi regizat de Clint Eastwood, a coborât pe locul cinci în al doilea weekend de la premieră, cu încasări de 9,9 milioane de dolari. 

Animaţia "Dr. Seuss' The Grinch" (Universal), în care personajele au vocile actorilor Benedict Cumberbatch, Rashida Jones, Pharrell Williams, Kenan Thompson, Angela Lansbury, s-a clasat pe locul şase după şapte săptămâni de top, generând încasări de 8,1 milioane de dolari. 

Comedia "A doua şansă/ Second Act" (STX Entertainment), cu Jennifer Lopez în rol principal, a debutat pe locul şapte cu încasări de 6,5 milioane de dolari. 

Animaţia "Ralph Breaks the Internet" (Buena Vista), regizată de Rich Moore şi Phil Johnston, a coborât, în a cincea săptămână de la premieră, pe poziţia a opta, generând încasări de 4,5 milioane de dolari. 

"Welcome to Marwen" (Universal), al cincilea debut în clasament intră pe potiţia a noua. Scrisă şi regizată de Robert Zemeckis, drama cu Steve Carell în rol principal a avut încasări de 2,3 milioane de dolari. 

Pe poziţia a zecea a clasamentului, "Mary Queen of Scots" (Focus Features), cu Margot Robbie în rol principal, a avut încasări de 2,2 milioane de dolari. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.