Real Madrid, campioana Europei, a învins, sâmbătă, la Abu Dhabi, cu scorul de 4-1 (1-0), formaţia Al Ain, campioana Emiratelor Arabe Unite, în finala Cupei Mondiale a cluburilor. Acesta este primul trofeu pentru antrenorul Santiago Solari la Real Madrid.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Modrici '14, Llorente '60, Sergio Ramos '79 şi Nader '90+1 (a) au marcat golurile formaţiei spaniole. Shiotani a redus din diferenţă, în minutul 86.

Astfel, madrilenii câştigă pentru a patra oară, un record (a treia oară consecutiv) această competiţie, ce se dispută în actualul format din 2005. Real Madrid a depăşit rivala FC Barcelona, care a câştigat de trei ori Cupa Mondială a cluburilor.

Tot sâmbătă, campioana Americii de Sud, echipa argentiniană River Plate, a învins, tot la Abu Dhabi, cu scorul de 4-0 (1-0), formaţia japoneză Kashima Antlers, campioana Asiei, în finala mică a Cupei Mondiale a cluburilor.

Golurile au fost marcate de Zuculini '24, Martinez '73 şi '90+3 şi Borre '89 (p).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.