PNL cere Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională în legătură cu ordonanţa privind măsurile fiscale, despre care afirmă că produce prejudicii grave drepturilor românilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Partidul Naţional Liberal adresează o somaţie publică Avocatului Poporului să sesizeze Curtea Constituţională privind neconstituţionalitatea acestei ordonanţe de urgenţă pentru că afectează libertatea economică şi produce prejudicii grave drepturilor românilor", se arată într-un comunicat al partidului.

În opinia liberalilor, "prin aceste măsuri ale guvernului PSD – ALDE şi UDMR, este un Decembrie Roşu pentru România care mai degrabă aniversează centenarul revoluţiei bolşevice de la 1917 şi nu Marea Unire a românilor de la 1918".

"Un cuplu grotesc de incompetenţă şi ticăloşie, format din ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, şi consilierul de stat Darius Vâlcov, adevăratul premier al lui Liviu Dragnea, condamnat penal la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupţie, a prezentat ultimele măsuri fiscale năucitoare ale Guvernului", consideră PNL.

PNL susţine că "românii trebuie să ştie că ordonanţa fiscală a Guvernului Dragnea – Dăncilă are un singur obiectiv, încasarea disperată a unor sume de bani la bugetul de stat prin introducerea de noi taxe şi impozite, împachetată într-o prezentare care manipulează grosolan opinia publică cu scopul de provoca ura românilor împotriva unor companii comerciale şi de a-şi ascunde propriile nerealizări ale promisiunilor electorale".

 
 
 
 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.