Actorul Billy Crystal va comenta meciul de baschet care va fi disputat de Los Angeles Clippers, echipa sa preferată, şi Lakers pe 31 ianuarie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Crainicul Los Angeles Clippers, Ralph Lawler, a primit în urmă cu două luni o cerere specială. Un fan al echipei i-a cerut preşedintelui clubului, Gillian Zucker, să îi fie permis să comenteze meciul împreună cu Lawler în cinstea celor 40 de ani de când deţine abonament la meciurile echipei.

Lawler a acceptat înainte să afle cine este abonatul. Billy Crystal, cunoscut din filme ca „Forget Paris”, „When Harry Met Sally...” şi „Analyze This”, de nouă ori prezentator al galei premiilor Oscar, este un fan devotat al echipei Los Angeles Clippers.

„Mi-au spus că îşi doreşte foarte mult să facă asta. A fost fan dintotdeauna şi vrea să profite de moment pentru a-mi mulţumi pentru serviciile aduse clubului”, a spus Lawler înaintea meciului Clippers-Dallas de joi seară.

Crystal este abonat din 1985, când echipa juca pe vechea LA Sports Arena. Lawler a mai spus că au vorbit de mai multe ori despre baschet şi că va fi amuzant să facă asta la TV.

Actorul nu este singurul invitat al lui Lawler în acest sezon. Mike Fratello, Hubie Brown şi Bill Walton, foşti parteneri ai lui, vor reveni să comenteze câteva meciuri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.