Bursa de Valori Bucureşti (BVB) continuă să scadă şi vineri, fiind la -2,02% după prima oră de tranzacţionare. Nuclearelectrica, -16,3%, şi Banca Transilvania, -3,58%, au printre cele mai mari scăderi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Joi, BVB a terminat ziua pe minus, cu o scădere de 1,91% a indicelui principal BET. Romgaz, -6,91%, şi Fondul Proprietatea, -4,09%, au avut printre cele mai importante scăderi.

Vineri, BVB a continuat să scadă, ajungând la -2,02% după prima oră de tranzacţionare.

Nuclearelectrica, -16,3%, şi Banca Transilvania, -3,58%, Oltchim, -14,84%, Conpet, -3,97%, şi Oil Terminal, -3,09%, au printre cele mai mari scăderi.

Miercuri, BVB a închis ziua de tranzacţionare cu una dintre cele mai mari scăderi la nivel global, 11,21%, pierzând aproape tot câştigul din acest an. Banca Transilvania, -19,9%, BRD, -16,6%, şi OMV Petrom, -12,97%, au avut printre cele mai mari scăderi.

Marţi, ministrul Finanţelor, Eugen Teodorovici, a anunţat că participanţii la fondurile de pensii administrate privat din Pilonul II se vor putea retrage înainte de termen pe bază de cerere, începând de anul viitor, după minimum 5 ani de participare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.